2016 Yılı Gelinlik Modelleri

By İstanbul Yakamoz Düğün Salonu In İstanbul Düğün Salonları No comments

Evlenmeye hazırlanan genç çiftler için düğün sezonunun açılmasıyla beraber bizler de gelinlik modellerini incelemeye başladık. Özellikle 2016 yılı gelinlik modelleri görünüşleri ve fiyatları ile sizleri mutlu etmeye yetecek.

Gelinlik denildiği zaman her gelin adayının aklında farklı modeller canlanır. Eğer modayı yakından takip ediyorsanız ve alacağınız gelinliklerin de modaya uygun olmasını istiyorsanız siz de moda evlerinin tasarlamış olduğu gelinlik modellerine göz atabilirsiniz. Alanında uzman tasarımcıların elinden çıkmış olan 2016 yılı gelinlik modelleri sayesinde siz de aradığınız gelinliklere kavuşmuş olacaksınız.

Son Yılların Modası Dantelli Gelinlikler!

Hemen her gelin adayı için gelinliklerin gösterişli olması önemlidir. Size bunu en iyi sunan gelinlik modeli ise hiç kuşkusuz dantelli gelinlik modelleri olacak. Tamamen dantelden oluşmuş bu gelinlik modelleri bir bakışta sizi kendisine hayran bırakacaktır. Özellikle ince vücuda sahip olan genç bayanlar dantelli gelinlik modellerini tercih edebilirler.

İnce ve Uzun Bir Vücudunuz Varsa Balık Etekleri Tercih Edin!

Boyunuz ve özelliklede bacaklarınız uzun, vücudunuz da çok ince. Tüm dikkatleri bir anda üzerinize çekecek olan bir gelinlik arıyorsanız seçimlerinizi kesinlikle balık etek gelinlik modellerinden yana kullanmalısınız. Özellikle son yıllarda giderek moda haline gelen ve çok fazla tercih edilen bu gelinlik modeli ile siz de düğününüzde tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Balık etek gelinlikleri ile kullanacağınız aksesuarlar ve yaptıracağınız gelin saçı ile ihtişamlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kilolarınızla Barışık Değilseniz Kabarık Gelinlik Modellerine Yönelebilirsiniz

Kabarık desenli gelinlik modelleri geçmişte olduğu gibi günümüzde de oldukça popülerdir. Eğer kilolarınızdan şikâyetçiyseniz ve kilolarınızı saklayacak bir gelinlik modeli arıyorsanız siz de kabarık gelinlik modellerine yönelebilirsiniz. 2016 yılı gelinlik modelleri arasında popülerliğini hâlâ devam ettiren bu gelinlikler hem kilolarınızı saklamanıza yardımcı olacak hem de sizi oldukça şık gösterecektir.

İddialı Bir Vücut İçin Straplez Gelinlik Modelleri

Geçen yıl olduğu gibi moda evleri bu yılda straplez gelinlik modelleri üzerinde çok fazla duruyorlar. İddialı bir vücuda sahipseniz ve göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olmak isterseniz straplez gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz.