2017 Yılı Gelin Saçı Modelleri

By İstanbul Yakamoz Düğün Salonu In İstanbul Düğün Salonları No comments

Evlenmek her geçen kızın hayalidir. Uzun yıllar hayalini kurduğunuz o an geldiğinde ise en güzel kişinin siz olasını istersiniz. Bunun için de hazırlıklar düğünden aylarca önce başlar. Düğün salonu seçimi yapıldıktan ve düğün günü kesinleştikten sonra ise diğer hazırlıklar düşünülmeye başlanır.

Yapılan hazırlıklardan bir tanesi de saç modellerinizin nasıl olacağıdır. 2017 yılı gelin saçı modelleri ise size bu konuda yardımcı oluyor. Ancak saç modelinizi seçmeden önce düğününüzde hangi gelinliği giyeceğinize karar vermelisiniz. Daha sonrasında ise gelinliğinize uygun bir gelin saçı yaptırabilirsiniz.

2017 yılı gelin saçı modelleri arasında birçok farklı tarz bulunuyor. Topuz, dağınık topuzlar, taçlı gelin saçları, yandan toplu modeller, atkuyruğu modelleri ve daha aklınıza gelebilecek onlarcası sizlere sunulmaktadır. Sizin yapmanız gereken bu modeller arasında en doğru olanlarını seçmek. Peki, hangi saç modelini tercih etmeniz gerekiyor?

Topuzlar İle Dikkatleri Üzerinize Çekebilirsiniz!

İnce ve uzun bir vücudunuz var. Seçtiğiniz gelinlik üzerinde de çeşitli işlemeler bulunuyor. Bu durumda hem gelinliğin abartısını dengelemek hem de vücudunuzun güzelliğini daha da dikkat çekici hale getirmek için gelin topuz modellerini tercih etmelisiniz. Son yıllarda birçok gelin adayı tarafından tercih edilen bu modeller sizi de kendine hayran bırakacaktır.

2017 yılı gelin saçı modelleri arasında birçok farklı topuz modeli var. Beyaz tenliyseniz ve saçlarınızda sarının tonlarındaysa bu durumda düz ya da dağınık topuzları tercih edebilirsiniz. Esmer bir teniniz varsa ya da saçlarınız koyu renkliyse bu durumda diğer topuz modellerine yönelmeniz gerekiyor. Ancak burada makyaj seçimlerine de dikkat etmeniz gerekiyor.

Taçlar Artık Moda!

Diyelim ki topuz modelleri size göre değil. O zaman taçları yönelmeyi tercih edebilirsiniz. Eğer esmerseniz ve saçlarınızda koyuysa saçınıza takacağınız bir taç tüm ihtişamınızı ortaya çıkartmanıza yardımcı olacaktır. İsterseniz saçlarınızı düz bir şekilde toplayabilir isterseniz de saçlarınızı yandan omuzlarınıza doğru doğal akışına bırakabilirsiniz. Yani seçim tamamen size kalmış durumda. Sadece kendinize güvenerek 2017 yılı gelin saçı modelleri arasından seçimlerinizi yapmalı ve uygun makyaj ile de saç modellerinizi desteklemelisiniz. Ancak saç modelini seçmeden önce muhakkak gelinliğinizi seçtiğinizden emin olun. Aksi durumda tercih ettiğiniz saçlar daha sonrasında hoşunuza gitmeyebilir.

Kartal düğün salonları Yakamoz Gala tüm yeni çiftlere mutluluklar diler…